Fra et hjem med klaver

Til et liv i det meste af verden med moderne teknologi.

 

Erhvervskarriere 

Jeg er  business angel i 🇩🇰 for startups indenfor moderne teknologi. Jeg har været partner i en række virksomheder i ind og udland. Jeg har gennem en årrække beskæftiget mig meget med moderne teknologier og hvordan vi kan få disse til at fungere godt både i vores virksomheder og samfund.

Uddannelse 

Jeg er uddannet cand scient fra Københavns Universitet,  er HD i finansiering fra CBS, og har en executive MBA ligeledes fra CBS. Jeg har faktisk  to studentereksaminer. Jeg er både nysproglig student fra Amtsgymnasiet i Sønderborg samt matematisk-fysisk student fra Niels Steensens gymnasium. Det tog 4 år i alt og kan nok ikke anbefales andre at gentage 🤓.

Viden 

Jeg tror på viden, men også på, at det er vigtigt, at vi omsætter viden i konkrete resultater således at vi får den vækst og fremgang som et moderne fremadskuende samfund bygger på. Jeg har omsat min viden både til gavn for kunder, ansatte, den danske statskasse og mig selv.

Min danske fortælling 

Jeg er bosiddende i det grønne Lyngby, født i kongernes Nordsjælland og opvokset i Sønderjylland på Nordals. Jeg er en stor fan af Danmark. Født ind i en familie med klaver, kunst og kirkesang. Jeg elsker vores sprog, vores forfattere, vores malere, den danske sangskat, vores natur og den mangfoldighed vi har.

Min europæiske fortælling 

Jeg er en stor tilhænger af den europæiske fortælling, som kom ud af oplysningstiden både med demokrati, ytringsfrihed, retssikkerhed, adskillelse af kirke og stat og senere lighed mellem kønnene og menneskerettigheder. Jeg tænker internationalt og er velbevandret i de nordiske sprog, ligesom jeg taler flydende engelsk og tysk og ikke er helt umulig udi det franske heller.

International

Jeg har haft fornøjelsen af at bo kortere og længere tid både på Frederiksberg, samt i Hellerup, Philadelphia, Stockholm, Heidelberg og Bruxelles. Jeg har pendlet til Oslo gennem en  årrække og har stiftet virksomheder både i Norden, Baltikum, Indien og så langt væk som Australien. Jeg har leveret løsninger til de største virksomheder i Norden indenfor en lang række af forskellige industrier. Jeg har besøgt et Kina i rivende udvikling og jeg har stået i meget fattige bydele i udkanten af Lima. Jeg har besøgt et brølende, frisindet New York og stået i et religiøst, reguleret Riyadh. Jeg har en god fornemmelse af hvad der er op og ned i verden.

Privat

Jeg er far og bonusfar til to meget dejlige og meget forskellige børn. I min fritid nyder jeg at gå i vores have i Lyngby eller smutte en tur til vores sommerhus i Tisvilde med fin en lille udsigt over Kongernes Nordsjælland.