Sammenhæng i sundheden

Vi skal skabe sammenhæng i sundheden for borgerne men også med inkubatorer for Life Science startups på alle større hospitaler.

Vi skal skal skabe sammenhæng i sundheden og nytænke sundhedssektoren så vi sikrer, at syge borgere bliver hurtigere raske, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Jeg vil arbejde for, at de mest lovende sundheds- og velfærdsteknologier kan afprøves i sundhedssektoren gennem kontrollerede forsøgsordninger.

Der skal være inkubatorer for startups på alle større hospitaler. Så kan læger og sygeplejersker få deres nye ideer udviklet og markedsført. Det skaber grundlag for nye Life Science erhvervseventyr som fx Coloplast. Teknologi sætter hænder fri til nye opgaver.

Jeg vil arbejde for, at optimere håndhygiejnen på danske hospitaler, som i dag årligt forårsager infektioner svarende til 1 mia. kr. Eksempelvis ved hjælp af øget fokus desinfektionsmidler med sensorer der forebygger på rette tid og sted. Samt ved at optimere standarder for håndhygiejne i sundhedsvæsnet.  

Jeg vil arbejde for, at hospitalernes indkøbsorganisationer ser balancepunkterne mellem øgede omkostninger og den generelle samfundsmæssige besparelse.

Jeg vil også arbejde for, at hver enkelt borger skal tage et personligt ansvar for egen sundhed og deltage aktivt i deres egen behandling.

Jeg vil konkret arbejde for

  1. At syge borgere bliver raske på bedre, hurtigere og billigere måder
  2. At de bedste sundheds- og velfærdsteknologier bliver udbredt effektivt i sundhedssektoren.
  3. At der uddannes flere læger og sygeplejersker så du kan behandles lokalt
  4. Life Science inkubatorer på alle større hospitaler